AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SULTANHİSAR’DA YAZ TEMİZLİĞİ

Haber Tarihi: 19.07.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri Sultanhisar’da da rutin temizlik çalismalarinin yani sira yaz temizligi yapti. Çalismalarda cadde ve bulvarlardaki tehlike arz etmeye baslayan agaçlar budanirken çimler biçildi, ekipler tarafindan temizlik çalismasi da yapildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, piril piril bir Aydin için yaz-kis çalismaya devam edeceklerinin altini çizdi.

Genis bir ekip tarafindan Sultanhisar’da Nazilli, Dr. Mustafa Malgaç, Nysa, Molla Kahve, Mahmut Dülger, Atatürk, Fevzi Çakmak, Cevdet Inci, Arapdede caddeleri ile Adnan Menderes Bulvari’nda çalisma gerçeklestirildi. Ekipler Atça’da da sorumluluk alanindaki tüm cadde ve bulvarlarda düzenleme ve temizlik çalismasi yapti.

Vatandaslar yapilan çalismalar için Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken Baskan Çerçioglu çalismalarin rutin çalismalarin yani sira yapildigini belirtti. Aydin’in dört bir tarafini temiz ve düzenli tutmak için yaz-kis dinlemeden çalistiklarinin altini çizen Baskan Çerçioglu, piril piril bir Aydin için çalismaya devam edeceklerini söyledi.

|