AYDIN BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUVARI’NDAN KUŞADASI’NDA MUHTEŞEM KONSER

Haber Tarihi: 19.07.2022
|

Vatandaslarin keyifli vakit geçirdikleri kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) Kusadasi’nda muhtesem bir konsere daha imza atti. Büyüksehir Belediyesi’nin Yaz Konserleri serisi kapsaminda düzenlenen konser, Kusadasi sahilindeki Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani’nda gerçeklestirildi.

Meydan doldu eglence zirve yapti

Iki farkli solist ile sahne alan ABB Konservatuvari Orkestrasi, saatler süren dolu dolu bir program ile sahne aldi. Program öncesinde Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani’ni dolduran dinleyiciler, denizin kiyisinda kurulan sahne ile hem muhtesem bir konser dinledi hem de açik havanin keyfini çikardi. ABB Konservatuvari Orkestrasi’nin muhtesem sahne performansiyla, birbirinden güzel sarkilara eslik eden genci yaslisi binlerce vatandas, gece boyunca doyasiya eglendi.

Baskan Çerçioglu’na konser tesekkürü

Aydin’da yaz aksamlarinin çok güzel oldugunu ifade eden vatandaslar Büyüksehir Belediyesi’nin bu organizasyonlari ile yaz aksamlarinin daha da keyifli hale geldigini belirtti. Muhtesem bir sahne performansi ile binlerce vatandasin bir arada eglenebildigi kültür ve sanat etkinlikleri olmasindan memnuniyet duydugunu da belirten vatandaslar, bu etkinlikler ile kendilerini bulusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|