AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GERMENCİK’TE YAZ TEMİZLİĞİ

Haber Tarihi: 18.07.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin yesil alanlar ve caddelerde yaptigi detayli bakim, onarim ve temizlik çalismalari araliksiz sekilde sürüyor. Bahar aylarindaki bakim ve temizlik islerinin devami olarak yapilan çalismalara, uzayan otlar ve agaç dallarinin budanmasi ile devam edildi.

Caddeler piril piril oldu

Bu kapsamda Germencik’te Kurtulus, Lozan, Ziya Gökalp, Sehit Tegmen Sakir Cezayir caddeleri ile Ortaklar Mahallesi’ndeki Atatürk, Alparslan Türkes, 7 Eylül, Namik Kemal, Hürriyet ve Sanayi caddeleri üzerindeki yesil alanlar, ABB Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma Dairesi ekiplerinin ortak çalismasi ile piril piril yapildi. Çalisma kapsaminda caddelerin üzerindeki agaçlar budandi, uzayan çimler kesildi ve yollarin temizligi yapildi. Genis bir kadro ile kisa sürede gerçeklestirilen çalisma mahalleliler tarafindan begeni ile karsilandi.

Çalismalar devam edecek

Detayli temizlik çalismalari ile hem dogayi koruduklarini hem de vatandaslarin daha güzel ortamlarda vakit geçirmesini sagladiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, Germencik’te yapilan bu çalismanin diger ilçeler ile devam edecegini ifade etti.

Muhtar Çiray: Çok memnunum, görünen köy kilavuz istemez.

Yapilan çalismadan memnuniyetini dile getiren 7 Eylül Mahalle Muhtari Ahmet Çiray, “Çalismalar çok güzel. Çok memnunum, görünen köy kilavuz istemez. Zeytin agaçlarini gölgesinde güzel bir alan, burasi bir nimettir. Özlem Baskana basarilar diliyorum. Insallah her sey daha güzel olacak.” dedi.

|