AYDINLI ÇOCUKLAR BAYRAM COŞKUSUNU AQUAPARKTA YAŞADI

Aydın’da hava sıcaklığı 40 dereceleri bulurken Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekstil Park içerisinde açılan aquapark, bayramda çocukların eğlence ve serinleme merkezine dönüştü.
Haber Tarihi: 12.07.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kent hayatina kazandirdigi Aydin Tekstil Park, genis yesil alanlari, sosyal aktivite imkanlari ve düzenlenen etkinlikler ile vatandaslarin en gözde bulusma noktasi oldu.

Çocuklar bayram hediyesi aquaparka oldu

Bayramin güzel havasi ve tatil imkanini birlestiren aileler, çocuklari ile kaliteli zaman geçirmek için Aydin Tekstil Park’i tercih etti. Hem serinlemek hem de keyifli bir aktivitede bulunmak için aquaparka gelen aileler, çocuklariyla doyasiya eglendi. Birçok ailenin bayram hediyesi degerlendirdigi aquapark, merkezi konumunun yani sira; hijyenik ve nezih bir ortam sunmasi nedeniyle de ailelerin tarafindan gönül rahatligi ile tercih ediliyor.

Emegin karsiligi gösterilen yogun ilgi oldu

Aydin Tekstil Park’in halka kazandirilmasi konusunda verilen emegin karsiligini, parka gösterilen yogun ilgi ile aldiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çocuklarin mutlu bir sekilde vakit geçirdigi, özgürce kosup eglendigi bir ortami kente kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti. Baskan Çerçioglu, çocuklarin bayram boyunca eglence dolu vakit geçirmesini dilegini belirterek, tüm vatandaslarin Kurban Bayramini kutladi.

|