VATANDAŞLARIN KAMP TERCİHİ ADA CAMPING DOLUP TAŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle Kuşadası Belediyesi'nin kaliteli hizmet anlayışıyla işlettiği Ada Camping, vatandaşların yeni tatil adresi oldu
Haber Tarihi: 11.07.2022
|

Her yil yüz binlerce misafirin agirlandigi Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kusadasi, yeni turizm alternatifleriyle de cazibe merkezlerinden birisi olmaya devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi’nin ortak çalismasi olan Sevgi Plaji Ada Camping vatandaslarin yeni tatil merkezi oldu. Ada Camping’i özellikle emekliler, ögrenciler ve tatile yüksek bütçe ayiramayanlar tercih ediyor.

Kusadasi'nda turizmde yepyeni bir yüz olan Ada Camping, uygun fiyatlari ve Mavi Bayrakli deniziyle çadirda ve ekonomik olarak konaklamak isteyenlere mükemmel bir alternatif olusturdu. Alanda agirlanan misafirler; alanin temizliginin ve verilen hizmetin kalitesinden memnuniyet duyduklarini söylüyorlar. Kamp alaninin, kumsalin ve Mavi Bayrakli denizin keyfini süren kampseverler, alanda çocuklariyla birlikte eglenceli zaman geçirdiklerini de belirtiyor.

Alanda ayrica Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin bir istiraki olan Halk Ege Et’le Kusadasi Belediyesi’nin bir istiraki olan Ada Market’in de birer subesi bulunurken vatandaslar et ve benzeri tüm ürün ihtiyaçlarini ekonomik olarak tedarik edebiliyor.

Baskan Çerçioglu: Kaliteli ve uygun fiyatli tatil Ada Camping’de

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Aydin’da alternatif tatil olanaklarini da artirmaya devam ettiginin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ekonomik tatil arayisindaki tüm kampseverleri Ada Camping’e beklediklerini söyledi. Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir Belediyesi’nin vatandaslarimiza yönelik her projesinde oldugu gibi Ada Camping’de de hizmet kalitesini üst seviyede tutuyoruz. Bu kaliteyi yasamak ve uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyen vatandaslarimiz da Ada Camping’i dolduruyor. Tatilde Ada Camping’i tercih eden herkese tesekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandi. Kamp alanindaki vatandaslar da kendilerine bu güzel imkâni sunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e tesekkür ettiklerini ifade etti.

|