ÇOCUKLARIN BAYRAM DONDURMASI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bayramda Aydın Tekstil Park’a gelen binlerce çocuğa dondurma ikram etti.
Haber Tarihi: 10.07.2022

Çocuk dostu belediyecilik anlayisi ile çocuklarin özgürce eglenebilecegi ve keyifle vakit geçirebilecegi Aydin Tekstil Parki kente kazandiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, bayramda da çocuklari unutmadi.

Çocuklara dondurma sürprizi

Aydin Tekstil Park’in giris kapilarina stantlar kuran Büyüksehir Belediyesi ekipleri, parka gelen binlerce çocuga sürpriz yaparak dondurma ikramin bulundu. Bu güzel sürprizden mutlu olan çocuklar ve aileler, hem parkin hayata geçirilmesinde hem de çocuklarin her firsatta mutlu edilmesine önem veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

“Her bayram çocuklarin hayalleri kadar güzel geçsin"

Parkin keyfini en çok çocuklarin çikarmasini dilediklerini belirten Baskan Çerçioglu, bayram boyunca ve sonrasinda devam edecek olan aktivitelerle Tekstil Park’in Aydinlilara hizmet edecegini belirtti. Her bayramin çocuklarin hayalleri kadar güzel geçmesini diledigini belirten Baskan Çerçioglu, tüm vatandaslarin Kurban Bayramini kutladi.