AYDIN TEKSTİL YAŞAM ALANI’NDA AQUAPARK HİZMETE AÇILDI

Haber Tarihi: 02.07.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’a kazandirilan Aydin Tekstil Yasam Alani çocuklari da mutlu ediyor. Yasam alaninda çocuklarin yaz aylarinda serinleyip doyasiya eglenebilmeleri için aquapark da açildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu günün stresini atmak isteyen aileleri Aydin Tekstil Yasam Alani’na davet etti.

Içerisinde birçok aktivite olanagi bulunan Aydin Tekstil Alani’nda çocuklar da unutulmadi. Yasam alani içerisindeki doyasiya eglenebilecekleri oyun alanlarinin yani sira aquapark da hizmete girdi.

Tüm Aydinlilar Aydin Tekstil’e davetli Baskan Çerçioglu haftanin stresini atmalari için tüm Aydinlilari Aydin Tekstil Yasam Alani’na davet etti. Alanda her aksam konser düzenlendigini hatirlatan Baskan Çerçioglu, 4 Temmuz Pazartesi aksami sinema gecesi düzenleneceginin de müjdesini verdi.