AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TYT SINAVINA KATILAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU

Yüz binlerce öğrencinin büyük umutlarla hazırlandığı ve üniversite tercihlerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk basamağı Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün başladı.
Haber Tarihi: 18.06.2022

Yüz binlerce ögrencinin büyük umutlarla hazirlandigi ve üniversite tercihlerini belirleyecek olan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi'nin ilk basamagi Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün basladi. Sinavin yapilacagi okul önlerinde stant açan Aydin Büyüksehir Belediyesi, sinav öncesinde ögrencileri ve ailelerini yalniz birakmadi. Kültür Merkezleri'nde verilen etütler ve egitim sürecindeki kitapçik destekleri ile ögrencinin yaninda olan Büyüksehir Belediyesi, TYT öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldi. Büyüksehir Belediyesi ekipleri, sinava katilan ögrencilere ve velilerine su dagitti.

Baskan Çerçioglu ögrencilere basarilar diledi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise sosyal medya hesabindan bir açiklama yaparak ögrencilere basarilar diledi.