AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZLERİ KURSİYERLERİ RESİM SERGİSİ AÇTI

Haber Tarihi: 07.06.2022
|

Birçok sanat dalinda vatandaslara ücretsiz kurslar veren Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) Kültür Merkezleri, her yastan grubuna ayri ayri hizmet eden kurslari ile vatandaslarin yeteneklerini kesfetmesine katki sagliyor. Kültür Merkezleri’nin resim egitmenlerinden kurs alan vatandaslar, hem yeteneklerini gelistirdi hem de birbirinden güzel eserler ortaya çikardi.

Sergi Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde açildi

ABB Kültür Merkezi kursiyerlerinin ellerinden çikan bu resimler, yil sonu etkinligi kapsaminda Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide yerlerini aldi. 27 kültür merkezinden yüzlerce kursiyerin eserlerinin yer aldigi sergi, yogun bir katilimla açildi. Yagli boya, akrilik boya, sulu boya ve karakalem resimlerinin agirlikta oldugu sergide, renklerin müthis uyumu ve kursiyerlerin hayal dünyasinin tuvallere yansimasiyla, ortaya çok güzel eserler çikti.

Kursiyerler Büyüksehir’den aldiklari destekten memnun

Açilisa katilan kursiyerler aldiklari egitimden ve eserlerinin sergileniyor olmasindan dolayi memnuniyetlerini dile getirdi. Büyüksehir Belediyesi’nin sanatsal faaliyetlere destegini her zaman hissettiklerini belirten kursiyerler, bu destek ve yaratilan imkanlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Kültür Merkezleri Yil Sonu Resim Sergisi, Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde 10 Haziran’a kadar ziyarete açik olacak.

|