AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LGS SINAVINA KATILAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU

Yüz binlerce 8. sınıf öğrencinin büyük umutlarla hazırlandığı ve lise tercihlerini belirleyecek olan merkezi sınav LGS (Liselere Geçis Sistemi) gerçekleşti.
Haber Tarihi: 05.06.2022

Yüz binlerce 8. sinif ögrencinin büyük umutlarla hazirlandigi ve lise tercihlerini belirleyecek olan merkezi sinav LGS (Liselere Geçis Sistemi) gerçeklesti. Sinavin yapilacagi okul önlerinde stant açan Aydin Büyüksehir Belediyesi, sinav öncesinde ögrencileri ve ailelerini yalniz birakmadi.

Kültür Merkezleri'nde verilen etüdler ve egitim sürecindeki kitapçik destekleri ile ögrencinin yaninda olan Büyüksehir, LGS öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldi. Aydin'in 17 ilçesinde sinav yapilan okullarda hazir bulunan AYBA ekipleri, sinava katilan ögrencilere ve velilerine su dagitti.

"Tüm ögrencilere basarilar diliyorum"

Sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama ile ögrencilere basarilar dileyen Baskan Çerçioglu, “LGS Sinavi’na girecek tüm ögrencilere basarilar diliyorum. Umuyorum ki; her biriniz emeklerinizin karsiligini alir, hayallerinize kavusursunuz.” dedi.