AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi: 03.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Baskan Özlem Çerçioglu’nun hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile kentin dört bir yaninda yeni yollar insa ederek, vatandaslarin daha konforlu yollarda seyahat etmesini saglamaya devam ediyor.

Azizabat’in yollarina Büyüksehir’den büyük yatirim

Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri Kuyucak’in Azizabat Mahallesi’nde yogun bir çalisma gerçeklestirerek, mahallenin ulasim agini yeniliyor. Karayollari noktasindan baslayip Basaran ve Azizabat mahallelerine ulasan 5 KM uzunlugundaki baglanti yolunda; genisletme, kazi islemleri ve temel malzeme serimini tamamlayan Fen Isleri ekipleri, yolun asfalt sathi kaplama çalismasini tüm hiziyla sürdürüyor. Bununla birlikte, mahalle içindeki ana yolu kapsayan 1.5 KM uzunlugundaki güzergahta parke tasiyla kaplanarak yenileniyor.

“Büyük bir hizmet aliyoruz”

Kisa sürede büyük bir çalisma yapildigina dikkat çeken Azizabat Mahalle Muhtari Mustafa Özden, Büyüksehir’den büyük bir destek aldiklarini belirterek “Büyüksehir Belediyemiz gerek sathi kaplama, gerekse de mahallenin girisinden çikisina olan bölümde parke tasi dösemesi yapiyor. Büyük bir hizmet aliyoruz. Pandemi sürecinin ardindan 1 ay içinde yollarimizi hak ettigi yere getiriyoruz. En büyük destegi Büyüksehir Belediyesi’nden aliyoruz, sahsim ve vatandaslarimiz adina tesekkür ediyorum.” dedi.

“Vatandaslar yapilan hizmeti görüyorlar.”

Mahalle sakinlerinin de yapilan çalismalardan memnun oldugunu ifade eden Muhtar Özen, “Kahve ortamina girdigimizde övgüler aliyoruz, bir sikintimiz yok. Alnimizin akiyla kahveye çikip oturuyoruz. Vatandaslar yapilan hizmeti görüyorlar, sonu da iyi olacaktir. Hizmet ve yapilacak isler anlaminda tespit ve sonuçlandirmak anlaminda Büyüksehir Belediyesi çok hizli müdahale ediyor.” seklinde konustu.

Muhtar Özen yapilan yatirimlar için Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti

Mahallesine yapilan yatirimlar için Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Muhtar Özen, mahallesinde ve Aydin’in çehresinde yasanan degisime vurgu yaparak “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na Azizabat Mahallesi olarak, özellikle bayanlarimiz ve sahsim adina çok tesekkür ediyorum. Yerel yönetimlerde kadin elinin degdigi yerler belli oluyor, Aydin ve Azizabat bunun en bariz örnegidir.” dedi.

|