AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKRATLARI TAM KADRO SAHAYA ÇIKTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları “Büyükşehir Sahada” uygulaması kapsamında tam kadro sahaya çıktı.
Haber Tarihi: 02.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi bürokratlari “Büyüksehir Sahada” uygulamasi kapsaminda tam kadro sahaya çikti. Mahallelere yapilan rutin ziyaretlerin yani sira yapilan uygulamayla vatandaslarin talepleri dinleniyor. Katilimci belediyecilik anlayisiyla yapilan toplantilardan çikan talepler ise hizli bir sekilde yerine getirilecek. Dün Aydin merkezde baslayan toplantilar bütün ilçelerde gerçeklestirilecek.

Katilimci belediyeciligi tam anlamiyla uygulayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, bu yaz döneminde de sahaya tam kadro çikti. Büyüksehir Belediyesi ile Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) bürokratlarinin katildigi toplantilarda vatandaslara mahallelerinde ve ilçelerinde yapilan yatirimlarla ilgili bilgi de veriliyor. Vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi ile ASKI’den talepleri ve beklentileri de dinlenirken toplantilarda alinan talepler gerçeklestirilmek üzere tek tek not ediliyor. Talepler önümüzdeki süreçte mahallelere yapilacak yatirimlarin temelini olusturacak.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimizi mahallelerinde dinliyoruz

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Büyüksehir Sahada” uygulamasinin yaz ve kis dönemi olmak üzere her yil düzenli olarak yapildigini hatirlatti. Toplantilarin mahallelere yapilan rutin ziyaretlerin yani sira yapildiginin altini çizen Baskan Çerçioglu “Bürokratlarimiz Aydin’in her kösesini karis karis dolasarak vatandaslarimizin bizden taleplerini topluyor. Vatandaslarimizi mahallelerinde dinliyoruz. Aydin’in her mahallesini vatandaslarimizla, muhtarlarimizla birlikte yönetiyoruz. Katilimci belediyecilik anlayisimizla vatandaslarimizin taleplerini tek tek yerine getirecegiz” ifadelerini kullandi.

|