AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLLARI TEK TEK YENİLİYOR

Haber Tarihi: 31.05.2022
|

Aydin’da kent içi trafikte sürücüler ve yayalar için konforlu yollar olusturan Aydin Büyüksehir Belediyesi, birçok farkli noktada yol yapim çalismalarina hizla devam ediyor. Planli bir sekilde hizli ve çözüm odakli çalismalarini sürdüren Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, birbiri ardina çalismalarini tamamliyor. Fen Isleri ekipleri son olarak Efeler ilçesinde yer alan Köroglu Caddesi’ni de sicak asfalt ile yenileyerek kullanima açti.

Köroglu Caddesi yenilendi

Isikli ve Kadiköy bulvarlarini birlestiren bir noktada yer alan Köroglu Caddesi’nde, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ve Fen Isleri ekipleri koordineli olarak çalisti. Üst yapi çalismalari öncesinde ASKI ekipleri güzergâhta yer alan içme suyu ve kanalizasyon altyapisini yenilerken, Fen Isleri ekipleri de yagmur suyu hatlarini yeniledi. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan, yolda hizla kazi islemleri ve temel malzeme serimi yapildi. Bu islemlerin ardindan sicak asfalt serimi yapilirken, cadde de yer alan kaldirimlarda yeniden düzenlendi. Altyapi ve üstyapi çalismalarinin tamamlanmasi ile serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri yapilan Köroglu Caddesi, yayalar ve sürücüler için daha konforlu hale getirilerek trafige açildi.

Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Çalismalarin tamamlanmasiyla birlikte hizmetine sunulan yol, mahalle sakinleri tarafindan begeniyle karsilandi. Caddenin daha modern bir görünüme sahip oldugunu belirten vatandaslar; yapilan hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|