AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FATİH MAHALLESİ’NDE YOLLARI VE ALTYAPIYI YENİLİYOR

Haber Tarihi: 30.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin pek çok noktasinda es zamanli olarak altyapi hatlarini yenileme ve yol yapim islerine devam ediyor. Bir yandan ASKI Genel Müdürlügü ekipleri içme suyu, kanalizasyon ve yagmur suyu hatlari yenilenirken, bir yandan da Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri de sürücülerin ve yayalarin daha konforlu yollarda seyahat etmesi için çalismalarini sürdürüyor.

Bu kapsamda Efeler Ilçesi Fatih Mahallesi’nde isbirligi içinde çalisan ASKI ve Fen Isleri ekipleri, mahallenin farkli sokaklarda uzun bir hat boyunca altyapi ve üstyapi çalismalari gerçeklestiriyor. Çalisma yapilan sokaklardaki kanalizasyon hatlarini yenileyip tamamlayan ASKI, mahalleye uzun yillar hizmet edecek bir yatirimi gerçeklestirmis oldu.

ASKI’nin hat çalismalarini tamamladigi alanlarda hizla yol yapim islerine geçen Fen Isleri ekipleri de, kilitli parke tasiyla yollari öre öre ilerliyor. Sürücüler için yollar daha konforlu hale getirilirken, yayalar için de genisletilmis kaldirim çalismalari yapiliyor.

Fatih Mahalle Muhtarindan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Yapilan çalismalardan mahalle sakinlerinin memnun oldugunu belirten Fatih Mahalle Muhtari Yildiz Karadas Tasçioglu, “Öncelikle Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na sahsim ve mahalle sakinlerim adina tesekkür ediyorum. ASKI ekiplerimiz içme suyu borularimizi yeniledi akabinde Fen Isleri Daire Baskanligimizda beton parke tasi ve kaldirim çalismalarina basladilar. Sokaklarimiz daha güzel hale geldi. Vatandaslardan olumlu geri dönüsler aliyoruz. Sokaklarimiz yenilendigi için tesekkür telefonlari aliyorum.” dedi.

“Dikkatli ve özenle çalisiyorlar.”

Yaz aylarinin gelmesi ve çalismalar esnasinda olusan tozlanmaya karsi Büyüksehir ekiplerinin özenli oldugunu ifade eden Muhtar Karadas Tasçioglu, “Bu çalismalar esnasinda sabah ve ögleden sonralari Büyüksehir Belediyemizin arazözleri sokaklarimizi suluyorlar, vatandaslar tozdan rahatsiz olmasin diye gerekli özeni gösteriyorlar. Bu konu için de tesekkür ederim, malum yaz aylari toz toprak ile birlikte çevreye rahatsizlik vermemek için dikkatli ve özenle çalisiyorlar.” seklinde konustu.

“Keyifle bisikletimizi kullanabiliriz.”

Bisikletiyle mahallesinde sikça seyahat ettigini belirten Muhtar Karadas Tasçioglu, artik daha keyifli bir sekilde bisiklet kullanacagini belirterek, “Yollarimiz yenilendi ve güzel bir çalisma oldu. Bisiklet kullaniyorum, simdi çok güzel oldu keyifle bisikletimizi kullanabiliriz.” dedi.

|