ASKİ KUŞADASI’NDA ALTYAPI HATLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 26.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, ASKI Genel Müdürlügü’nün çalismalariyla kentin içme suyu, kanalizasyon ve yagmur suyu hatlari için yenilenmis ve güçlendirilmis altyapi aglari kurmayi sürdürüyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile çalismalarini hizli ve planli bir sekilde sürdüren Büyüksehir ekipleri, Kusadasi’nda önemli bir hattin daha altyapisini yenilemeye basladi.

Uzun ömürlü kalici hizmet

Kusadasi’nin Ikiçesmelik Mahallesi Sükrü Küçük Caddesi’nde içme suyu terfi hatti altyapisini yenilemek için çalismalarini sürdüren ASKI; bir km uzunlugundaki hat için, dayanikliligi yüksek olan, genis ve uzun ömürlü polietilen borular kullaniyor. Nüfusun yogun oldugu bölgede uzun yillar hizmet edecek olan içme suyu hatti, bölgenin ihtiyacini uzun yillar boyunca sorunsuz bir sekilde karsilayacak.

Mahalle sakinlerinden Baskan Çerçioglu'na tesekkür

ASKI’nin mahallelerinde gerçeklestirdigi hizmetlerden memnuniyet duyduklarini belirten vatandaslar, köklü bir çözüm üretecek bu çalisma için Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|