AYDIN TABİP ODASI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Aydın Tabip Odası’nın yeni yönetim kurulu, yönetim kurulu başkanı Dr. Hakan Karagözlü yönetiminde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 18.05.2022

Aydin Tabip Odasi’nin yeni yönetim kurulu, yönetim kurulu baskani Dr. Hakan Karagözlü yönetiminde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Dr. Karagözlü gerçeklestirdigi basarili çalismalardan dolayi da Baskan Çerçioglu'nu tebrik etti. Baskan Çerçioglu, özellikle pandemi sürecinde saglik çalisanlarinin öneminin bir kez daha ortaya çiktigini belirtip Karagözlü ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için tesekkür etti. Baskan Çerçioglu yeni dönemde yönetim kurulu üyelerine basarilar diledi.