AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına erken başladı.
Haber Tarihi: 18.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarina erken basladi. Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen organizasyonda ile baslayan etkinlikte 3 farkli grup sahne aldi.

Otizm Ritim Grubu’ndan muhtesem performans

ABB Konverservatuari egitmenlerinden aldiklari dersler ile bir müzik grup olusturan otizmli çocuklar, Otizm Ritim Grubu ismiyle sahne almaya basladi. Daha önce de Büyüksehir Belediyesi organizasyonlarinda sahne alan çocuklar, 19 Mayis etkinlikleri için de muhtesem bir performans sergiledi.

Genç zeybekler kendileri hayran birakti

Aydans Gençlik ve Spor Kulübü de yerel danslari ile sahne aldi. Çesitli yöreleri ait halk oyunlarini büyük bir heyecan ile sahneye tasiyan genç dansçilar, solo ve grup performanslari ile izleyicileri kendilerine hayran birakti.

Ritim grubu dinleyicileri büyüledi

Etkinligin finalini ise Mustafa Kemal Atatürk tisörtleri uyumlu bir sekilde sahneyi dolduran Yenipazar Gençlik Ritim Grubu yapti. Ritim grubu 25 kisilik genis bir ekiple sahne aldi. Farkli tarzlardaki sarkilari özgün bir sekilde yorumlayan ritim grubu, uyumlari ve enerjileri ile dinleyicileri büyüledi.

Tüm gençlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayan ve programda sahne alan ekipleri tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 19 Mayis kutlamalarini çesitli etkinlikler ile sürdüreceklerini belirtti.

|