ASKİ BOZDOĞAN'DA ALTYAPI AĞINI GÜÇLENDİRİYOR

Vatandaşların yaşam konforunu arttırmak için çalışmalarını hızlı bir şekilde hayata geçiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) kent genelinde altyapı ve üstyapı işlerine devam ediyor.
Haber Tarihi: 17.05.2022

Vatandaslarin yasam konforunu arttirmak için çalismalarini hizli bir sekilde hayata geçiren Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) kent genelinde altyapi ve üstyapi islerine devam ediyor.

Bu kapsamda içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon çalismalarini yogun bir sekilde sürdüren ASKI, Bozdogan'da da çalismalarini sürdürüyor.

ASKI ekiplerinden hizli çözüm

Yeni hatlar olusturmakla birlikte bakim ve onarim çalismalarini da hizla gerçeklestiren ASKI ekipleri, Yeni Mahalle'deki Yazikent Caddesi ve birçok sokakta altyapi çalismalarini gerçeklestirdi. Baglanti hatlarini yenileyen ASKI ekipleri üstyapiyi da sorunsuz hale getiriyor.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu'na hizmet tesekkürü

Mahallelerinde yapilan çözüm odakli, uzun ömürlü ve hizli çalismalardan memnuniyet duyan vatandaslar Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.