Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli’ye Bahar Konseri Coşkusu Yaşattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Bahar Konserleri kapsamında Nazilli Sümerpark’ta açık hava konseri düzenledi.
Haber Tarihi: 16.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari, Bahar Konserleri kapsaminda Nazilli Sümerpark’ta açik hava konseri düzenledi. Konserde doyasiya eglenen vatandaslar, sarkilara alkis tutarak ve dans ederek eslik etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri araliksiz devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari tarafindan düzenlenen “Bahar Konserleri”nin ikinci ayagi Nazilli Sümerpark’ta gerçeklesti. Konser öncesi aileleriyle birlikte Sümerpark’a gelen çocuklar için yüz boyama etkinligi yapildi ve balonlar dagitildi. Saat 17.00’de baslayan konser yaklasik 2 saat sürdü. Sahneye çikan Selcan Temel ve Efe Dumanci, birbirinden güzel sarkilari seslendirirken coskulu kalabalik sarkilara hep bir agizdan eslik etti. Müzikseverlerin bol bol dans edip doyasiya eglendigi konser, renkli görüntülere sahne oldu.

Cosku dolu bir atmosferde gerçeklestirilen konserin son bölümünde vatandaslara Türk bayragi dagitildi. Dinleyicilere eglence dolu anlar yasatan Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrasi, finali Izmir Marsi ile yapti. Vatandaslar, konser nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|