AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLLARI YENİLİYOR

Haber Tarihi: 12.05.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin yasam konforunu arttirmak için çalismalarini planli ve hizli bir sekilde hayata geçiriyor. Kent genelindeki yol yapim isleri kapsaminda çalismalarini sürdüren Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, yollari yenilemeye devam ediyor.

Marmara Caddesi piril piril oldu

Sürücüler ve yayalar için daha güvenli ve konforlu yollar yapan Büyüksehir ekipleri, Efeler ilçesindeki Marmara Caddesi’ne hizmet dokunusu yapti. Öncelikle caddenin altyapisini yenileyen Büyüksehir ekipleri, tüm islemlerin ardindan sicak asfalt serim asamasiyla birlikte piril piril bir yol ortaya çikardi.

Vatandaslardan tam not aldi

Asfalt serim islenin ardindan vatandaslarin hizmetine sunulan Marmara Caddesi, genisligi ve sürüs konforu ile vatandaslardan tam not aldi. Asfalt serim çalismalari ardindan serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri tamamlanan yol, uzun yillar boyunca vatandaslara sorunsuz bir sekilde hizmet edecek.