GERMENCİK MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Germencikli muhtarlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 11.05.2022

Germencikli muhtarlar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette muhtarlar Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin ve Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü'nün mahallelerine gerçeklestirdigi yatirimlardan dolayi tesekkür etti. Muhtarlar AYBA'nin verdigi hizmetlerden dolayi da memnuniyetlerini iletirken, Baskan Çerçioglu'nu yaptigi basarili çalismalardan dolayi tebrik etti.

Sosyal belediyecilige özel önem verdiklerinin, pandemi sürecinde de sosyal belediyeciligi en üst seviyede uyguladiklarinin altini çizen Baskan Çerçioglu, muhtarlarin Büyüksehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi. Büyüksehir Belediyesi'nin bürokratlarinin da hazir bulundugu ziyarette muhtarlarin taleplerinin yerine getirilecegini ifade eden Baskan Çerçioglu, nazik ziyaretleri için muhtarlara tesekkür etti.