ENGELLİ DERNEKLERİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Aydın’daki engelli derneklerinin yöneticileri Engelliler Haftası dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 11.05.2022

Aydin’daki engelli derneklerinin yöneticileri Engelliler Haftasi dolayisiyla Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Sube Baskani Bayram Özen, Aydin Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Adnan Özdemir, Aydin Engelliler Spor Kulübü Baskani Yücel Balkim, Türkiye Sakatlar Dernegi Aydin Sube Baskani Zeliha Gündogdu ile Nazilli Kent Konseyi Engelli Meclisi Baskani Aysun Bademli hazir bulundu. Dernek yöneticileri Baskan Çerçioglu’na engelli vatandaslara verdikleri destekler ve hayatlarini kolaylastirmak için attigi adimlar için tesekkür etti. Her zaman engelli vatandaslarin yaninda olacaklarini ifade eden Baskan Çerçioglu ise dernek yöneticilerine nazik ziyaretleri için tesekkür etti.