AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ETKİNLİĞİNDE ANNELER DOYASIYA EĞLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel renkli bir etkinlik düzenledi ve katılımcı yüzlerce kişi doyasıya eğlendi.
Haber Tarihi: 07.05.2022

Anneleri anmak ve onurlandirmak amaciyla tüm dünyada kutlanan Anneler Günü, Aydin'da da Büyüksehir Belediyesi'nin etkinligiyle cosku içinde kutlandi.

Aytepe Mesire Alani'nda dogayla iç içe bir ortamda düzenlenen etkinlige, kentin pek çok noktasindan yüzlerce anne katilim sagladi. Programin ilk bölümünde ABB Kültür Merkezleri'nin halk oyunlari ekipleri, Zeybek ve Çete Ayse oyunlarini sergiledi. Halk oyunlari ve müzik dinletisinin ardindan annelere yemek ikraminda bulunuldu.

Alan oyunlari ve çesitli etkinliklerde çocuklariyla birlikte doyasiya eglenen anneler, kendilerine özel olarak düzenlenen bu organizasyon için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Baskan Özlem Çerçioglu da tüm katilimcilarin Anneler Günü'nü kutladi.