CHP ÖRGÜTLERİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aydın İl, Kadın ve Gençlik kolları örgütleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 06.05.2022
|

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aydin Il, Kadin ve Gençlik kollari örgütleri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti. CHP örgütleri Baskan Çerçioglu'nun Anneler Günü'nü kutladi. Ziyarette CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, CHP Aydin Il Gençlik Kollari Baskani Mustafa Dinç hazir bulundu.

Ziyarette bir konusma yapan Baskan Çerçioglu tüm dünya kadinlarinin Anneler Günü'nü kutlarken, "Annelerin Annesi" Zübeyde Hanim basta olmak üzere hayatini kaybeden anneleri de minnetle andiklarini söyledi. Kendisinin de bir anne olmaktan dolayi duydugu mutlulugu ifade eden Baskan Çerçioglu, nazik ziyaretleri için CHP örgütlerine tesekkür etti.

CHP Il Baskani Ali Çankir, örgütü adina basta Baskan Çerçioglu olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarken, Il Kadin Kollari Baskani Özdemir ise Baskan Çerçioglu’na her zaman kadinlara verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti.

|