BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Haber Tarihi: 01.05.2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Ramazan Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Ramazan Bayrami’nin saglik, huzur, mutluluk ve baris içerisinde geçmesini dileyen Baskan Çerçioglu, mesajinda sunlari kaydetti:

Bayramlar dayanisma, birlik ve beraberligin en üst seviyede yasandigi günlerdir. Bizler de ramazan ayi boyunca on binlerce vatandasimizla iftar sofralarinda bulustuk. 17 ilçede kurdugumuz iftar sofralarinda vatandaslarimizla bir araya geldik.

Ekonomik sikintilarin kendisini iyice hissettirdigi bu günler dayanismayi daha anlamli kiliyor. Bizler ramazan ayinda da tüm imkânlarimizla ve birimlerimizle ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olduk. Bu bayramda artik sevdiklerimizle bir araya gelebilecegiz, böylece bayramin bereketini hep birlikte yasayacagiz.

Ramazan Bayrami’nin ülkemize ve tüm insanliga saglik, huzur, mutluluk ve baris getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramimiz mübarek olsun.