AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAHİLLERİ PIRIL PIRIL YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri sorumluluk alanındaki sahillerde ve otogarlarda temizlik çalışması gerçekleştirerek tertemiz yaptı.
Haber Tarihi: 30.04.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri sorumluluk alanindaki sahillerde ve otogarlarda temizlik çalismasi gerçeklestirerek tertemiz yapti.

Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayrami tatilinin gelmesiyle birlikte sahillere gelmeye baslayan yerli ve yabanci turistlerin temiz ortamda denize girmeleri için çalismalarini sürdürüyor. Sahillerde tarafindan yapilan temizlik çalismalarindan toplanan atiklar ise bertaraf sahalarina tasiniyor. Özel araçlar ve personel tarafindan yapilan çalismalarda sahillerdeki kumlar temizlendi ve tatile uygun hale getirildi.

Diger taraftan bayram tatiliyle birlikte yogunlasmaya baslayan otogarlarda da temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin 24 saat esasina göre çalisarak çevreyi temiz tuttugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslari çevreyi korumaya yönelik duyarli olmaya çagirdi.