BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN ÇAĞRI: BAKKALLARIMIZIN VERESİYE DEFTERLERİNİ SATIN ALALIM

Yeni seçilen Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu, Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret etti
Haber Tarihi: 29.04.2022
|

Yeni seçilen Aydin Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odasi Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu, Yönetim Kurulu Baskani Ilyas Seçkin önderliginde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Baskan Çerçioglu ziyarette isadamlari basta olmak üzere hayirsever vatandaslara bir çagrida bulunarak bakkallarin veresiye defterlerini satin almaya davet etti.

Ziyarette esnafin durumuyla ilgili istisarede de bulunulurken Yönetim Kurulu Baskani Seçkin, Baskan Çerçioglu'na basarili çalismalarindan ve her zaman esnafin yaninda yer almasindan dolayi tesekkür etti. Baskan Çerçioglu yeni yönetimi kutlarken tüm esnafin Ramazan Bayrami'ni en içten duygularla kutladigini ifade etti. Baskan Çerçioglu “Ramazan Bayrami'nin hepimize saglik, mutluluk, huzur ve baris getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ziyarette ayrica Baskan Çerçioglu, hem bakkal esnafini hem de zor durumdaki vatandaslari rahatlatmak adina hayirsever vatandaslarin bakkallarin veresiye defterlerini satin almaya davet etti. Baskan Çerçioglu Ramazan Bayrami öncesinde yapilacak en anlamli yardimin veresiye defterlerini satin almak oldugunu söyledi. Baskan Çerçioglu, bayram alisverisinin de Aydin’in ve Aydinlinin kazanmasi için esnaftan yapilmasini tavsiye etti.

|