AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖLYAKLILARI UNUTMADI

Ramazan ayı boyunca toplumun her kesimiyle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi, çölyaklıları da unutmadı.
Haber Tarihi: 28.04.2022

Ramazan ayi boyunca toplumun her kesimiyle bir araya gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi, çölyaklilari da unutmadi. Büyüksehir Belediyesi glütene karsi hassasiyeti olan çölyaklilara özel iftar hazirladi.

Merkezde Turistik Park Tesisi’nde düzenlenen iftarda, Büyüksehir Belediyesi yemekhanesinde çölyaklilar için özel olarak pisirilen yemekler, tatli ve ekmek ikram edildi.

Çölyaklilarin yasadigi sikintilari bildiklerini ve hafifletmek için her türlü çalismayi yaptiklarini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Halk Ekmek’te vatandaslara glütensiz ekmek ulastirdiklarini hatirlatti. Yine Halk Ekmek’te vatandaslarin glütensiz un ihtiyaçlarini da giderdiklerinin altini çizen Baskan Çerçioglu, har zaman çölyaklilarin yaninda olacaklarini söyledi.