AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KOÇARLI BELEDİYESİ’YLE SOKAK HAYVANLARI İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YAPIYOR

Sokak hayvanlarıyla ilgili sorumluluğun ilçe belediyelerine devredilmesiyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli ilçe belediyelerinin personeliyle ortak eğitim çalışması yürütüyor.
Haber Tarihi: 27.04.2022

Sokak hayvanlariyla ilgili sorumlulugun ilçe belediyelerine devredilmesiyle birlikte Aydin Büyüksehir Belediyesi personeli ilçe belediyelerinin personeliyle ortak egitim çalismasi yürütüyor. Gelen talep üzerine yapilan egitimle hayvan barinaklarinda çalisan ve çalisacak olan personelin yetkin olmasi amaçlaniyor.

Yapilan yasal degisikle sorumlulugu ilçe belediyelerine geçen sokak hayvanlarinin rehabilitasyonu ve bakimi çalismalariyla ilgili Aydin Büyüksehir Belediyesi ilçe belediyelerine destek olmaya devam ediyor. Belediyelere ekipman desteginde de bulunan Aydin Büyüksehir Belediyesi Koçarli Belediyesi personeliyle de ortak çalisma yürütüyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, belediyelere her türlü destegi vermeye devam edeceklerini söyledi.