AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATATÜRK KENT MEYDANI’NDA İFTAR PROGRAMI YAPTI

Haber Tarihi: 27.04.2022
|

Ramazan ayi boyunca kent genelinde iftar sofrasi kurmadik yer birakmayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslari bereketli sofralarda bulusturmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi son olarak Atatürk Kent Meydani’nda görkemli bir iftar programi düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi’nin yemekhanesindeki pisen yemeklerle donatilan binlerce kisilik bereketli sofralar, meydani tamamen kapladi. Iftar öncesinde yerlerini alan binlerce Aydinli, Büyüksehir’in iftarina çok büyük ilgi gösterdi.

Iftar programina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile birlikte CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Aydin Milletvekilli Sayin Bülent Tezcan, CHP Aydin Milletvekilli Sayin Hüseyin Yildiz, CHP Aydin Milletvekilli Sayin Süleyman Bülbül, siyasi partilerin il yönetimleri ve ilçe belediye baskanlari da katildi. Baskan Çerçioglu ve milletvekilleri önce yemek servisinde bulundu ve sonrasinda vatandaslarla bir araya geldi.

“Genci yaslisi binlerce vatandasimizi bu sofralarda agirlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Ramazan ayinin huzurlu havasini hep birlikte ayni sofralarda paylastiklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Atatürk Kent Meydanimizda binlerce vatandasimiz bir araya geldi. Genci yaslisi binlerce vatandasimizi bu sofralarda agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayinda kentimizin her noktasinda bu sofralari kurduk ve eski günleri hatirladik. Bundan sonraki yillarda da ayni sekilde, vatandaslarimiz ile ayni sofralarda bulasmaya devam edecegiz. Simdiden tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

|