BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇAKIRBEYLİ’DE İFTARA KATILDI

Haber Tarihi: 26.04.2022
|

Ramazanin bereketini iftar sofralarinda yasatan Aydin Büyüksehir Belediyesi, her gün farkli bir noktada iftar sofrasi kurmaya devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu dün aksam Koçarli’nin Çakirbeyli Mahallesi’nde düzenlenen iftara katilirken, Aydinlilarla bereketli sofralarda da bulusmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Vatandaslar, pandemi sebebiyle iki yildir yapilamayan Büyüksehir Belediyesi iftarina yogun ilgi gösterirken, Baskan Çerçioglu iftarini Çakirbeyli Mahallesi Muhtari Özer Orçan ve vatandaslarla birlikte açti. Orçan’in ve mahalle halkinin Büyüksehir Belediyesi’nden taleplerini de dinleyen Baskan Çerçioglu, Koçarli’ya birçok yatirim yapildigini, yapilmaya da devam edildigini hatirlatti.

Çakirbeyli Mahallesi’nde de vatandaslarla bir arada iftarini açtigi için çok mutlu oldugunu belirten Baskan Çerçioglu, “Ramazan ayinin tüm vatandaslarimiza saglik, huzur, hayir ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm mahalle halkimizin Ramazan Bayrami’ni da simdiden kutluyorum” ifadelerini kullandi. Baskan Çerçioglu iftar sofralarinda vatandaslarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

|