AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KUŞADASI’NDAKİ BÜYÜK ALTYAPI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Davutlar Mahallesi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne kadar uzanan yağmur suyu deşarj hattında yapım çalışmaları devam ediyor.
Haber Tarihi: 19.04.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile büyük projeleri hayata geçiren Büyüksehir ekipleri, kentin her noktasinda çalismalarini sürdürüyor. Davutlar Mahallesi’nde baslayip Güzelçamli Mahallesi’ne kadar uzanacak olan yagmur suyu desarj hatti altyapi çalismasi hizla ilerliyor.

Yagmur suyu hattina köklü çözüm

Güzelçamli Mahallesi’ne dogru devam eden çalisma ile 2160 m menfez, 5000 m kanal ve 2900 m boru hatti insa ediliyor. Beton boru ve izgarali kanallarin olusturacagi hat; asiri yagislarda olusabilecek olumsuzluklarin önüne geçecek ve yagmur sularinin sorunsuz bir sekilde denize desarj edilmesini saglayacak.

Kusadasi’na uzun yillar hizmet edecek bir altyapi yatirimi

Kusadasi’na uzun yillar hizmet edecek, milyonlarca liralik köklü yatirimlar gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Özlem Çerçioglu; Davutlar ve Güzelçamli mahallelerinde devam eden yagmur suyu desarj hatti gibi birçok önemli projeyi es zamanli olarak sürdürdüklerini ve özellikle altyapi agini güçlendiren büyük yatirimlara imza attiklarini belirtti.

|