BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRALARINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 11.04.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kentin farkli noktalarina kurdugu geleneksel iftar sofralari, binlerce vatandasi bir araya getirmeye devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi’nin yemekhanesinde özenle hazirlanan yemeklerle kurulan iftar sofralari vatandaslar tarafindan da yogun ilgi görüyor.

Kemer Mahallesi’nde yapilan iftar programina Cumhuriyet Halk Partisi Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz ile birlikte katilan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, önce yemek servisinde bulundu ve ardindan vatandaslarla ayni sofrayi paylasti.

Bereketli iftar sofralarinda vatandaslarla bir arada olmaktan mutluluk duydugunu belirten Baskan Çerçioglu, “Iftar sofralarinda vatandaslarimizla bulusup, Ramazan ayinin huzurlu havasini birlikte paylasiyoruz. Genci yaslisi binlerce vatandasimizin bu sofralarda bir araya gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Tüm vatandaslarimizi kurdugumuz bu iftar sofralarinda bulusmaya davet ediyorum. ” dedi.