BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Haber Tarihi: 08.04.2022

Ramazan’da kentin her yerinde iftar çadirlari kuran Aydin Büyüksehir Belediyesi, üniversite ögrencilerini de unutmadi. Iftarini ögrencilerle birlikte açan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her zaman gençlerin yaninda olacaklarini söyledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, son dönemde ekonomideki kötüye gidisten en çok etkilenen ögrenciler için iftar sofralari kuruyor. Ekonomik olarak zorlanan ögrencilerin iftarini açmalari için kurulan sofralardan her gün binlerce ögrenci faydalaniyor. Gençlerle iftar sofrasinda bir araya gelen Baskan Çerçioglu, gelecegimiz olan gençlerin her zaman yaninda olduklarini vurgulayarak, “Aydin’da hiç kimse soguktan üsümez, hiç kimse yataga aç girmez; çünkü biz variz, Aydin Büyüksehir Belediyesi var. Iftar sofralarimiz Aydin’da yasayan herkese açik. Biliyoruz ki ögrencilerimiz de özellikle son dönemde ekonomik olarak zorlaniyorlar. Onlar bizim gelecegimiz ve biz daima onlarin yanlarinda olacagiz” ifadelerini kullandi.