AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTARINA ÖĞRENCİLER AKIN ETTİ

Haber Tarihi: 06.04.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin yemekhanelerinde usta asçilar tarafindan hazirlanan yemeklerle kurulan bereketli iftar sofrasi bu defa ögrenciler için kuruldu. Ögrencilerin yogunlukla yasadigi bölgede kurulan iftar sofrasina binlerce ögrenci konuk oldu.

Kendilerine özel olarak düzenlenen organizasyondan oldukça mutlu olduklarini belirten ögrenciler, kurulan iftar sofrasi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Ramazan ayinda da gençlere unutmadi. Yasanan ekonomik zorluklarin karsisinda daha fazla ögrenci agirladiklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Yasanan ekonomik zorluklar karsisinda üniversiteli ögrencilerimizin yanindayiz. Iftar sofralarimizda bu yil daha fazla ögrencimizi agirladik. Ögrencilerimiz kendisini yalniz hissetmesin daima yanlarinda olacagiz.” dedi.