BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İFTAR SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ramazan ayının geleneksel iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Haber Tarihi: 06.04.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kentin pek çok noktasinda kurdugu geleneksel iftar sofralari, genci yaslisi binlerce vatandasi bir araya getiriyor. Büyüksehir Belediyesi’nin yemekhanesinde, usta asçilarin özenle hazirladigi bereketli iftar yemeklerinin süsledigi sofralar, vatandaslar tarafindan da oldukça ilgi görüyor.

Sultanhisar’da yapilan iftar programina katilan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, önce yemek servisinde bulundu ve sonrasinda Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ile birlikte vatandaslarla ayni sofrayi paylasti.

Ramazan aylarinin kendine özgü olan ruhunun iftar sofralarinda yasanan birliktelikle daha güzel hissedildigini belirten Baskan Çerçioglu, “Ramazan ayinin herkeste olusturdugu o huzurlu havayi, vatandaslarimizla bir araya geldigimiz iftar sofralarinda daha fazla hissediyoruz. Burada çocuklar, gençler ve yaslilar hep beraber ayni duyguyla bulunuyor. Tüm vatandaslarimizi kurdugumuz bu iftar sofralarina davet ediyorum. ” dedi.

|