BİNLERCE AYDINLI BÜYÜKŞEHİR’İN İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu geleneksel iftar sofraları, binlerce Aydınlıyı bir araya getiriyor. İftar programına katılan Başkan Çerçioğlu, “Vatandaşlarımız ile bir arada olmak ve gönül sofralarını paylaşmak mutluluk veriyor.” dedi.
Haber Tarihi: 05.04.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kurdugu geleneksel iftar sofralari, kentin 17 ilçesinde binlerce vatandasi bir araya getiriyor. Büyüksehir Belediyesi’nin yemekhanesinde hazirlanan lezzetli iftar yemekleri, kentin farkli noktalarda kurulan bereketli iftar sofralariyla vatandaslara ulastiriliyor.

Baskan Çerçioglu: Gönül sofralarini paylasmak mutluluk veriyor

Ramazan ruhunun en güzel sekilde yasatildigi iftar programlarinin önemine vurgu yapan ve vatandaslarla ayni sofrayi paylasan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Pandemi nedeniyle kuramadigimiz iftar sofralarina yeniden dönmek gerçekten güzel bir duygu. Vatandaslarimiz ile bir arada olmak ve gönül sofralarini paylasmak mutluluk veriyor. Ramazan ayi boyunca her ilçemizde, birlik ve beraberligi yansitan bu sofralarimizi kuracagiz. Ramazan ayinin tüm vatandaslarimiza saglik, huzur, hayir ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Vatandaslarin oldukça yogun ilgi gösteriyor

Pandemi nedeniyle 2 yildir yapilamayan ve özlemle beklenen Büyüksehir Belediyesi’nin iftar sofralari, 11 ayin sultani olan Ramazan ayi boyunca bereketli sofralarini vatandaslar için kurulacak. Birlikteligin verdigi samimiyet ile kurulan sofralar Aydinlilarin ilgisi ise oldukça yogun. Eski günlere yeniden döndükleri için mutlu oldugunu belirten Erol Ince, “Vatandas sikintidan zor çikiyor, yapildigi için Büyüksehir’e tesekkür ediyoruz. Yapilmasi gereken hizmet, bu bir kaynasma, millet bunu özledi.” dedi.

Iftara katilan ögrencilerden Ali Usta, “Birlik ve beraberlik açisindan önemli bir organizasyon, pandemi nedeniyle insanlar biraz uzak kaldilar. Hazirlayanlara tesekkür ederiz, Özlem Baskan iyi ki var.” seklinde konustu.

Uzun bir aradan sonra bir araya geldikleri için sevinçli oldugunu ifade eden Gülgün Tozan, “Çok mutlu hissediyorum. Arkadaslarimla olmak için, ayaklarin agriyor ama yavas yavas geldim.” ifadelerini kullandi.

|