ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KARALAR'DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 04.04.2022

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Baskan Çerçioglu, Baskan Karalar'a Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin uyguladigi tarim politikalari ve bu alanda hayata geçirdigi projelerle ilgili bilgi verdi. Baskan Karalar; ekonomik, hijyenik ve kaliteli et ürünlerinin yani sira yerel kooperatif ürünlerinin tüketiciyle bulusturuldugu Halk Ege Et gibi basarili projelerindan dolayi Baskan Çerçioglu’nu tebrik etti. Kendilerini misafir etmekten dolayi mutluluk duyduklarini söyleyen Baskan Çerçioglu, Baskan Karalar'a ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.