AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Haftası’nda Didim Huzurevi’nde düzenlediği etkinlikle huzurevi sakinlerine keyifli bir gün yaşattı.
Haber Tarihi: 21.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Yaslilar Haftasi’nda Didim Huzurevi’nde düzenledigi etkinlikle huzurevi sakinlerine keyifli bir gün yasatti. Etkinlikte sahneye Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrasi çikarken, huzurevi sakinlerine birer siyah-beyaz fotograflari da hediye edildi. Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezleri kursiyeri çocuklarsa huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi hayatlarinin ikinci baharini yasayan huzurevi sakinlerini unutmadi. Siklikla etkinlikler düzenlenen Didim Huzurevi’nde en son etkinlik Yaslilar Haftasi sebebiyle düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri gönüllerince eglendi. Bazi sakinler dans ederken bazi sakinlerse orkestrayla birlikte sarkilar söyledi. Özellikle pandemi döneminde sagliklarini korumak için disariya çikamadiklarindan dolayi sikildiklarini söyleyen huzurevi sakinleri, eglence için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|