AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BERAT KANDİLİ’NDE HELVA HAYRI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili’nde vatandaşlara helva hayrında bulundu. Başkan Çerçioğlu, “Tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğiyle, Berat Kandilimiz mübarek olsun.” dedi.
Haber Tarihi: 17.03.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Ramazan Ayinin müjdecisi olan Berat Kandili’nde vatandaslara helva hayrinda bulundu.

Büyüksehir Belediyesi’nin geleneksellesen helva hayri, 17 ilçenin tamaminda gerçeklestirildi ve binlerce ikramda bulunuldu.

Vatandaslar, özel günlerde Büyüksehir Belediyesi’nin gelenekleri devam ettiren uygulamalarindan memnuniyet duyduklarini dile getirdi.

“Berat Kandilimiz mübarek olsun”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Berat Kandili mesajinda “Tüm insanliga saglik, baris ve huzur getirmesi dilegiyle, Berat Kandilimiz mübarek olsun.” dedi.