AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU GERMENCİKLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Haber Tarihi: 17.03.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi kültür ve sanat etkinlikleri, her ilçede yogun bir izleyici kitlesi ile bulusuyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari üretken bir anlayis ile bir yandan konserler düzenlerken, bir yandan da tiyatro oyunlari sahneliyor.

Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu; Birgül Yesiloglu Güler’in yazdigi, Hülya Toprak’in yönettigi ve müziklerini Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuari’nin hazirladigi “Sihirli Anahtar” çocuk oyununu, Germencikli çocuklar için oynadi.

Komedi türünde sergilenen oyunda, sevginin üstesinden gelemeyecegi ve sevginin gücüyle açilmayacak kapi olmadigi mesaji veriliyor. Oyunu kahkahalar esliginde izleyen çocuklar, hem doyasiya eglendi hem de ögrendi.

Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde çocuklar için etüt ve sanatin birçok dalinda egitim imkani sagladiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ilçe ilçe tüm çoc