BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR

Haber Tarihi: 17.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü’nde bir mesaj yayinladi.

Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari belirtti:

Çanakkale Zaferi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliginde, fedakârlik, inanç ve cesaretle kazanilmis, sanli bir kahramanlik destanidir.

Vatanimizi savunmak için canini siper eden kahraman askerlerimiz, gösterdikleri büyük mücadele ile Çanakkale’nin geçilmez oldugunu tüm dünyaya ispat etmistir. O günden bu güne, vatan topragini savunmadaki kararliligimizda hiçbir eksilme olmamistir, olmayacaktir.

Aydin’dan giden hemserilerimiz gibi; memleketin dört bir yanindan gelerek savasan kahraman askerlerimiz, sartlar ne kadar zor olursa olsun, birlik ve beraberligimiz karsisinda hiçbir gücün duramayacaginin mesajini en güçlü sekilde vermistir.

Ariburnu’nda, Conkbayiri'nda ve Seddülbahir’de oldugu gibi, cephe cephe savasan kahramanlarimizin anisini daima yasatacagiz ve acilarini her zaman yüregimizin en derininde hissedecegiz.

Bu büyük destana kararliligi ile önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, tüm aziz sehitlerimizi saygi, sükran ve rahmetle aniyorum.

|