NEPTÜN SOYER VE MERAL SEÇER’DEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

İzmir Köy-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer ile Mersinden Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 16.03.2022

Izmir Köy-Koop Yönetim Kurulu Baskani Neptün Soyer ile Mersinden Kadin Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Meral Seçer, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Soyer ve Seçer, Aydin’da özellikle kooperatifçiligin gelismesine yönelik ve kadinlarla ilgili yapmis oldugu basarili çalismalardan dolayi Baskan Çerçioglu’nu tebrik etti. Kendilerini agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Baskan Çerçioglu ise Soyer ve Seçer’e nazik ziyaretleri için tesekkür etti.