AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ SAĞLIK TARAMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince periyodik sağlık muayenesinden geçiyor.
Haber Tarihi: 16.03.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi personeli Is Sagligi ve Güvenligi Kanunu geregince periyodik saglik muayenesinden geçiyor. Isyeri hekimi gözetiminde yapilan saglik taramasinda ve tetkiklerde sorun ortaya çikan personel bilgilendirilerek daha genis tetkikler için saglik kuruluslarina yönlendiriliyor.

Mobil araçlarin da kullanildigi Sükran Güngör-Yildiz Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde tapilan muayenede akciger filmi, isitme testi, tetanoz asisi ve elektrokardiyografinin (EKG) yani sira biyokimya, hemogram kan tetkikleri yapiliyor.

Büyüksehir Belediyesi personelinin sagligini önemsediklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, personelin sagligini korumak için rutin saglik kontrollerini yapmaya devam edeceklerini söyledi.