AYDIN’IN SULTANLARI BOLU’YA GEÇİT VERMEDİ: 3-0

“Aydın’ın Sultanları”, misli.com Sultanlar Ligi maçında evinde Bolu Belediyespor’u ağırladı.
Haber Tarihi: 13.03.2022

“Aydin’in Sultanlari”, misli.com Sultanlar Ligi maçinda evinde Bolu Belediyespor’u agirladi. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada firtina gibi esen Aydin’in Sultanlari rakibine set vermeden maçi 3-0’lik net bir skorla kazandi.

Üstün bir oyun ortaya koyarak maça hizli baslayan “Aydin’in Sultanlari”, ilk iki seti 25-14 önde kapatti. Üçüncü sette de sahaya etkili oyununu yansitan Sultanlar, üst üste aldigi sayilar ile rakibini oyundan düsürdü bu seti 25-16 kazandi. “Aydin’in Sultanlari” maç sonunda galibiyet pozunu maç boyunca kendilerini destekleyen genç seyircilerle verdi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise basarili bir oyun ile maçi kazanan oyunculari ve teknik heyeti tebrik etti.