AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARINDAN ZEKİ MÜREN’İ ANMA KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası, “Sanat Güneşi” Zeki Müren’i anma konseri düzenledi.
Haber Tarihi: 11.03.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari Orkestrasi, “Sanat Günesi” Zeki Müren’i anma konseri düzenledi. Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçeklestirilen konserde, Zeki Müren ile özdeslesmis 28 sanat müzigi eseri seslendirildi.

Konserde Sef Murat Akyüzlü yönetimindeki Aydin Büyüksehir Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu ve solistler tarafindan “Hiçbir Seyde Gözüm Yok”, “Gitme, Sana Muhtacim”, “Biz Ayrilamayiz”, “Beklenen Sarki”, “Iste Benim Zeki Müren” gibi sanatçiyla bütünlesmis eserler seslendirildi.

Konsere izleyen vatandaslar, Türkiye’nin “Sanat Günesi” Zeki Müren’i unutmadigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.