AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışından dolayı hayatın olumsuz etkilenmemesi için 63 iş makinesi, 179 personel ile çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Haber Tarihi: 11.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yagisindan dolayi hayatin olumsuz etkilenmemesi için 63 is makinesi, 179 personel ile çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor.

Hazirliklarini günler öncesinden yapan Büyüksehir ekipleri, kar yagisi ve buzlanmaya karsi; Kuyucak, Buharkent, Kösk, Sultanhisar, Karacasu, Çine, Yenipazar, Nazilli ve Bozdogan’da gerekli tedbirleri almisti. Bu noktalarda 7/24 esasina göre çalisan ekipler, is makineleri ile kar küreme çalismasi yapiyor.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir ekiplerinin yol güvenlini saglamak için hazirlikli oldugunu ve çalismalarini araliksiz olarak, koordine bir sekilde sürdürdügünü belirtti. Baskan Çerçioglu, kar yagisinin etkili oldugu yerlerde kazalarin yasanmamasi için sürücülere dikkatli olma çagrisi yapti ve trafige çikacak olan vatandaslarin, araçlarinda kis lastigi kullanmasinin önemli oldugunu ifade etti. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin ihtiyaç dogrultusunda Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.

|