AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI TEYAKKUZA GEÇTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi olumsuz hava koşullarına karşı ekiplerini hazır hale getirdi.
Haber Tarihi: 09.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi olumsuz hava kosullarina karsi ekiplerini hazir hale getirdi. Yüksek kesimlerde beklenen kar yagisina karsi is makineleri ve tuzlama ekipleriyle karla mücadele hazirligi yapildi.

Vatandaslarin günlük yasaminda aksama yasanmamasi için önlemlerini alan Büyüksehir Belediyesi, karsi yagisi ve buzlanmaya karsi Kuyucak, Buharkent, Kösk, Sultanhisar, Karacasu Koçarli, Çine, Söke, Efeler ile Nazilli’de 3, Bozdogan’da ise 4 farkli bölgede gerekli tedbirleri aldi.

Bugün baslamasi beklenen kar yagisi ve don olaylarinin olumsuzluklarini en aza indirmek için Büyüksehir ekipleri hazirliklarini yapti. Kar yagisi ve buzlanmanin yogun olmasi beklenen yüksek rakimli noktalarda, yol güvenligini saglamak için hazir bulunacak olan ekipler, 24 saat esasina göre görev basinda olacak.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, kar ve buzlanmanin yollarda olusturabilecegi olumsuz sartlara karsi, Büyüksehir ekiplerince yol güvenligini saglamak için tedbirlerin alindigini belirtti. Baskan Çerçioglu gizli buzlanma ve kar yagisi nedeniyle kazalarin yasanmamasi için sürücülere dikkatli olmasi konusunda çagrida bulundu. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaci için Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.

|