AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN 8 MART’TA KADINLARA TATLI BİR KUTLAMA

Haber Tarihi: 08.03.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’ndeki bir dizi etkinligine tatli bir kutlama da ekledi. 8 Mart’a özel olarak hazirlanan çikolatali kutlama mesajlari, Sosyal Isler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan meydanlarda, caddeler, duraklarda ve isletmelerde kadinlara armagan edildi. Kadinlar nazik kutlama mesaji ve bu tatli sürpriz için tesekkür etti.

“8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’müz kutlu olsun.”

Hayatin alaninda esit ve güçlü bir sekilde var olmaya devam edecegiz vurgusu yaparak bir mesaj yayinlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Dünya sizinle güzel, iyi ki varsiniz! Emekleriyle yarinlari aydinlatan tüm kadinlari sevgi ve saygi ile selamliyorum. Daha esit ve güçlü bir toplum için hayatin her alaninda var olmaya devam edecegiz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’müz kutlu olsun.” dedi.