İNCİ VAKFI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

İnci Vakfı Onursal Başkanı Şerife İnci Eren, İnci Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ece Elbirlik Ürkmez ve vakıf yöneticisi Elif Türkmen Elbirler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 07.03.2022

Inci Vakfi Onursal Baskani Serife Inci Eren, Inci Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ece Elbirlik Ürkmez ve vakif yöneticisi Elif Türkmen Elbirler, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Inci Vakfi yöneticileri Baskan Çerçioglu’na Aydin’da yürüttügü basarili çalismalarindan dolayi tebrik etti. Baskan Çerçioglu ise, egitim konusunda birçok proje yürüten vakfin yöneticilerini agirlamaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, nazik ziyaretleri için tesekkür etti.